Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Hamra

Ett spegelskåp som kombinerar ett modernt utseende med lantligt hantverk och passar många olika stilar. Hamra passar extra bra till Svedbergs signifikativa ram och fasfront. Spegelskåpet har ett flertal finesser, till exempel en prylmagnethållare för mindre saker som används ofta. Perfekt för exempelvis nagelsax och pincett.

Skuru

Vårt premiumskåp i skandinavisk design har en avancerad belysning. Färgtemperaturen och ljusstyrkan justeras steglöst med ett vred. Det går till exempel att vrida upp ljuset vid städning och ner vid toalettbesök mitt i natten. Genom att gå mot en rödare ton undviker man att sända uppvakningssignaler till hjärnan.

Färgkollektion 2020

Årets färger är här. Nu dras vi till naturens former, material och färger. Vår palett består av naturnära kulörer. Genomgående mjuka toner och dämpade nyanser som omfamnar dig när du kliver in i badrummet. Dova färger som inte skriker eller ens pratar högt utan mer en viskande jordnära skala, perfekt för tidiga morgnar och sena kvällar. Möt Aska, Hav, Kalk, Sand, Lera och Salvia.

Överdelar med fördelar

Sätt din personliga prägel på badrummet med Skuru eller Hamra, två nya spegelskåp med modernt formspråk och justerbar belysning. Föredrar du att ha förvaring vid sidan av och bara en snygg spegel över tvättstället kan vi tipsa om nya Selfie i rektangulär form, stilrena Plus eller DK med fin träram.

Lule i lucite

Badkaren Barb, Ume och Eno finns nu i det nya materialet lucite som är slitstarkt och 100 procent återvinningsbart. Även vår nykomling Lule, ett slitstarkt badkar med praktisk avställningskant, är skapat i det nya materialet. Form och funktion i ett och samma badkar. Med sin runda och ergonomiska form är badkaret riktigt skönt att sitta i.

Tofta

Säg emalj och många får något nostalgiskt i blicken. Att emalj är så älskat beror inte bara på att det är ett material som har en historia, det är också praktiskt och robust. Tofta är ett traditionellt badkar i klassisk emalj med en generös avställningskant. Maximalt skydd mot slitage. Står stadigt på alla underlag.

Våga vara Bold

Bold är inspirerad av industriblandarens traditionella form och omtolkad på ett samtida sätt.

Blandare med attityd

Vi tycker att blandare ska ha en tidlös och modern design – utformade för lång hållbarhet och komfort. Årets nyheter bjuder på en industriell känsla som lyfter badrummet mot nya höjder. Bold är inspirerad av industriblandarens traditionella form och omtolkad på ett samtida sätt. Industria kombinerar traditionella och linjära former med räfflor som gör designen mer spännande och för tankarna till industri. Halde har en avskalad och minimalistisk design som tilltalar en lite bredare målgrupp.

Ställ stället ovanpå

Fross är ett fristående tvättställ med en design som förhöjer intrycket av badrummet. Välj mellan runt eller rektangulärt. Svart eller vitt. Stället är skapat i det slitstarka materialet solid surface som ger en sidenmatt och fin materialkänsla. Fross funkar till våra möbelserier DK, Stil och Forma.

Fross

Vem älskar inte en skön dusch?

Funktionella och smarta lösningar hör badrummet till. Nya Lojsta duschbatteri med termostatblandare och omkastare i vred är ett bra exempel på det. Har justerbar duschstång i höjdled samt färgmatchad handdusch och taksil. Välj mellan svart och krom. Efter en skön dusch vill man gärna svepa in sig i en mjuk, torr och varför inte uppvärmd handduk. Populära handdukstorkarna Amor och Diana S i rostfritt stål finns nu även i svart. Med allpolig strömbrytare, timer och boostfunktion. Nya Loki i stilren och klassisk design går att få i polerat rostfritt material. Loki har många steg så du får plats med handdukar till hela familjen.

Praktiska och snygga WC-stolar

Vi har tillverkat WC-stolar i flera decennier. För varje år som går utvecklar vi våra produkter med ny teknik och smarta funktioner. Upptäck våra vägghängda nyheter Alta och Lossen med lättstädad design, mjukstängande sits och utan spolkant.