Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Stil - Klassiskt och tidlöst

Stil är en klassisk och tidlös möbelserie som skapar harmoni och trivsel i badrummet. Om du har ett stort eller litet badrum spelar ingen roll, med Stil kan du anpassa delarna så att det motsvarar dina behov.

Genomtänkt lådsystem

När vi utvecklade vårt nya lådkoncept utgick vi från att konstruktionen skulle vara stabil och funktionen hög. Och de som ville skulle kunna höja upplevelsen ytterligare. När du väljer Stil ingår vårt lådsystem Box One.

Klassiskt och tidlöst

Rena och raka linjer, klassisk och tidlös design. Och som vanligt när det gäller våra badrumsmöbler är valmöjligheterna stora.

Blandare förstärker stilen

Välj en blandare som förstärker den känslan du vill förmedla i badrummet. Här hittar du blandare som är formgivna för just våra möbelserier.

EasyClean underlättar rengöringen

Glöm krångliga, nästan akrobatiska ställningar under tvättstället när du ska göra rent vattenlåset. Easy Clean är ett enklare sätt och är standard för Stil.

Smidiga väggskåp

Alla behöver mer förvaring. Lösningen är ett smidigt väggskåp. Den här lite mindre varianten upplevs lätt och luftig också i ett litet badrum.

Svedbergs Individual Design

Det är enkelt att tycka om Stil. Kanske är det formgivningen, eller möjligheterna, förmodligen både och. När du väljer att kombinera Stil med SiD förstärker du de intrycken. Allt anpassas efter dina individuella önskemål. Ditt badrum kommer inte att likna något annat. Du bestämmer.