DK tvättställsskåp i vit/blondek och badkar Savon

#dkbysvedbergs

DK - Redan en möbelklassiker

De rena linjerna, den avskalade känslan, det är ingen tvekan – det här är dansk design när den är som bäst. Utvecklad av Morten Voss och Stinne Knudsen. Han är självlärd och startade sin studio 1994 i Köpenhamn. Mest känd är han för bordet och möbelklassikern FlightDeck. Stinne tog examen från Danmarks Designskola 2001 och har sedan dess arbetat med produktdesign och inredning. Tillsammans står han för de stora linjerna, hon för detaljerna och färgerna. Något som för några år sedan resulterade i DK.

DK tvättställsskåp - detaljbild från badrummet
DK tvättställsskåp - detaljbild från badrummet
DK högskåp och WC
DK kommod i vit/blond ek
DK tvättställsskåp, Svale tvättställ och Twit tvättställsblandare
DK badrumsmöbel i salvia med spegel Valje
DK kommod i skiffergrå med DK spegel
DK Badrumsmöbel med förvaring och Savon badkar
DK tvättställsskåp i vitt med två lådor
DK kommod med två lådor i blond ek

Ett steg närmare den nordiska naturen

Formgivarna bakom DK är Morten Voss och Stinne Knudsen. I sann dansk designanda har resultatet blivit estetik och funktion i skön symbios. Här blandas träkänsla med vitt för att förstärka det skandinaviska ljuset och luftigheten.

DK tvättställsskåp. Badrumsmöbler i skandinavisk design

Lugn och harmoni

Möbelserien har ett enkelt och luftigt uttryck, inga utsvävningar eller udda element. Här är det lugn och harmoni som gäller. Fokus är på att skapa balans mellan det praktiska och det estetiska. Med sitt exklusiva och skandinaviska utseende har möbelserien redan blivit något av en klassiker. Allt andas kvalitet, du märker det på hantverket och detaljerna

Detaljbild badrum
DK badrumsmöbel i Salvia med förvaring, duschhörna och spegel

#dkbysvedbergs

Valet av färg påverkar helhetsintrycket i badrummet

Oavsett om du är ute efter att skapa energi med skarpa kontraster eller harmoni med samstämda kulörer. Fundera på vilken känsla du vill ha i ditt badrum, mycket hänger kanske ihop med hur du använder det. Tänk också på att ett badrum upplevs annorlunda om det finns ett fönster som släpper in dagsljus. Tack vare alla valmöjligheter som finns med DK kan du välja den färg som just du söker. Välj mellan blond ek, vit, skiffergrå eller vit/blond ek. Du kan också välja någon av tillvalsfärgerna hav, aska, kalk, sand och salvia.

Upptäck allt bakom dörrarna

DK är betydligt mer än bara yta, det finns mycket att upptäcka bakom dörrar och lådor. Allt andas kvalitet. Du märker det på hantverket och detaljerna.

DK högskåp med smart förvaring
DK tvättställsskåp med ovanpåliggande tvättställ

DK i ny skepnad

Möbelserien är redan en klassiker, med sitt exklusiva, skandinaviska uttryck har den snabbt blivit en favorit hos många. Vi har de senaste åren vidareutvecklat möbelserien till nya höjder.

Fyra olika tvättställ

Tvättstället i ett badrum har stor betydelse för helhetsupplevelsen. I Möbelserien finns det fyra ovanpåliggande tvättställ att välja mellan. Fyn, Ocean och Fross som finns i rund och rektangulär form i färgerna vit och svart matt. Vilken väljer du?

Fross ovanpåliggande tvättställ i vit matt
Tvättställsskåp med exklusivt lådsystem

Ett av världens bästa lådsystem

För DK ingår vårt genomarbetade lådkoncept Box Two med träinrede och två lösa trälådor. Mot ett tillägg kan du få Box Two+ vilket innebär trälock till de lösa lådorna och träsidor till lådgavlarna.

Benstativ till DK tvättställsskåp

Benstativen skapar rymd

Bland nyheterna för DK är det benstativen av stål något som sticker ut. En designdetalj som skapar karaktär, luft och rymd. Det finns något grafiskt över produkten och en omsorg för detaljernas betydelse.

Spegel + belysning

I sidoskåpet kan exempelvis eltandborste eller rakapparat laddas i stängt skåp. Låt skåpet sitta till höger eller vänster om spegeln med inbyggd LED-belysning. Önskas mer förvaring kan man även välja två sidoskåp – ett på varje sida om spegeln (gäller vissa storlekar).

DK spegelskåp i blond ek med belysning och förvaring

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska DK badrumsprodukter och tvättställsskåp.
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.