Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

DK - Ett steg närmare den nordiska naturen

DK har fått ett helt nytt utseende, men fortfarande är det formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen som ligger bakom. De har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Samtidigt har de fångat upp en av de vilda idéer de hade från början. Resultatet har blivit en möbelserie med ett enkelt och luftigt uttryck. En sak är säker, DK har aldrig varit intressantare.

Upptäck allt bakom dörrarna

DK är betydligt mer än bara yta, det finns mycket att upptäcka bakom dörrar och lådor. Allt andas kvalitet. Du märker det på hantverket och detaljerna.

DK i ny skepnad

Möbelserien är redan en klassiker, med sitt exklusiva, skandinaviska uttryck har den snabbt blivit en favorit hos många. Vi har de senaste åren vidareutvecklat möbelserien till nya höjder.

Fyra olika tvättställ

Tvättstället i ett badrum har stor betydelse för helhetsupplevelsen. I Möbelserien finns det fyra ovanpåliggande tvättställ att välja mellan. Fyn, Ocean och årets nyhet Fross som finns i rund och rektangulär form i färgerna vit och svart matt. Vilken väljer du?

Ett av världens bästa lådsystem

För DK ingår vårt genomarbetade lådkoncept Box Two med träinrede och två lösa trälådor. Mot ett tillägg kan du få Box Two+ vilket innebär trälock till de lösa lådorna och träsidor till lådgavlarna.

DK Nord med ett uttryck som lyser upp

Kombinationen av trä och vitt skapar en ljus och luftig känsla som bjuder in till såväl ro som rörelse. Precis som vår natur

Benstativen skapar rymd

Bland nyheterna för DK är det benstativen av stål något som sticker ut. En designdetalj som skapar karaktär, luft och rymd. Det finns något grafiskt över produkten och en omsorg för detaljernas betydelse.

Spegel + belysning

I sidoskåpet kan exempelvis eltandborste eller rakapparat laddas i stängt skåp. Låt skåpet sitta till höger eller vänster om spegeln med inbyggd LED-belysning. Önskas mer förvaring kan man även välja två sidoskåp – ett på varje sida om spegeln (gäller vissa storlekar).

Svedbergs Individual Design

DK är en möbelserie som andas svensk kvalitet och dansk design. De rena linjerna och de arbetade detaljerna förmedlar en känsla av medvetenhet och harmoni. Väljer du att kombinera DK med SiD blir möjligheterna ännu fler. Då kan du anpassa måtten som om badrummet var byggt efter möblerna. Resultatet blir en individuell lösning med få begränsningar. Du bestämmer.