Mineral- komposit

Mineralkomposit är ett gediget naturmaterial, konstgjord marmor som är både slitstarkt och formbart. Det perfekta valet för dig som älskar långa bad eftersom det håller värmen länge. Materialet gör också badkaren extremt stabila.

Svedbergs Mineralkomposit badkar
Reyk detalj

Reyk

Reyk är skapat i det slitstarka naturmaterialet mineralkomposit som består av kristalliserade bergsmineraler. Detta för tankarna till naturens varma källor. Tack vare sina värmebevarande egenskaper får du ett skönare bad som dessutom värnar om vår natur. Välj till blandare för väggmontage.

Reyk
Scarlet detalj

Scarlett

Praktiskt och bekvämt badkar med klassisk design. Den höga kortsidan är inte bara estetiskt tilltalande, den ger skönt stöd för ryggen. Att det är fristående gör dessutom badkaret lättplacerat. Välj till blandare för väggmontage.

Scarlett
Oval detalj

Oval

Djupt kar i mineralkomposit som skänker badupplevelser utöver det vanliga. Ergonomisk design med mjukt rundade former. Finns i två storlekar 158/170. Välj till blandare för väggmontage. Design: Pelikan Copenhagen

Oval

Välj ett badkar som passar dig!

Letar du efter ett badkar till ditt badrum? Besök någon av våra återförsäljare och se våra sköna och praktiska badkar "på riktigt".

Fristående badkar i badrummet
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.