Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Välj kvalitet. Välj Svedbergs

Svedbergs är Nordens ledande leverantör av badrum. Vi växer tillsammans med våra kunder som vet och värdesätter att vi är en trygg och stabil samarbetspartner. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför det kompletta badrummet. Vårt breda sortiment möjliggör en personlig och individuell stil.

Tillsammans med våra återförsäljare har vi bra koll på de lokala förhållandena i din närhet. Vi har även en bra logistik för projektering, tillvalshantering och leverans. Att produktionen sker hos oss i Dalstorp minskar vår miljöpåverkan och gör oss till en flexibel partner. Med höga krav på material, design och utförande är vi det trygga val som du vill göra. Väljer du Svedbergs väljer du kvalitet.

Kontakt
Naturligt att välja Svedbergs
För oss är det självklart att alltid jobba med miljön i fokus. Vi gör det genom en effektivt och modern produktion i egna anläggningar, genomtänkt logistik och distribution samt noga utvalda material som håller länge.

Det ligger i vår natur att tänka så.
10 års garanti och svensktillverkat
Vi erbjuder alltid 10 års garanti på våra möbler, duschkabiner och duschväggar. På våra handdukstorkar, badkar, blandare och WC gäller 5 års garanti.
Hållbart
hela vägen
Hållbar design är ett av många sätt att minska vår miljöpåverkan. Ända sedan 1962 har vi tillverkat våra möbler i ett eget snickeri i den lilla svenska orten Dalstorp.

Det gör att vi kan ta ansvar för att varje produkt är säker och håller högsta kvalitet. Vi kan även erbjuda individuella lösningar på kort tid.
Noga utvalda material
Hos oss görs allt med noggrannhet och precision som till exempel att välja material som är noga utvalda för utseendets och hållbarhetens skull.
Vi använder alltid äkta träfanér på våra omålade fronter som ger naturliga skiftningar i färg och mönster.

 

 

 

Goda Skäl att välja Svedbergs


Brett och flexibelt sortiment

Enkel installation

Unika logistiklösningar

Noga utvalda material

Egen tillverkning i Sverige

Miljön i fokus

10 års garanti

Projekt Svedbergs