Skandinavisk

För dig som tycker om när det är avskalat och minimalistiskt i badrummet. Rena linjer. Med en ljus färgpalett, vackra kontraster kring gammalt och nytt och okonstlade naturmaterial som ramas in av mycket gröna växter. Tänk stilrenhet, minimalism, ljus och en diskret färgbas – vitt, svart eller jordnära färger som till exempel beige, grön och grå.

Skandinaviskt badrum

Lugnt och avskalat

Passar dig som vill ha en lugn och lite avskalad miljö. Genomgående naturliga material, ljusa färger samt ett enkelt och luftigt uttryck gör badrummet lätt att trivas i.

Produkter som passar stilen

Den skandinaviska stilen bjuder på en ljus färgpalett, vackra kontraster kring gammalt och nytt och naturliga material. Passar dig som vill ha en lugn och avskalad miljö i badrummet. På bilden ser du en möbelfront i blond ek och vita detaljer som till exempel blandaren Pipe.

Skandinaviskt badrum
Skandinaviskt badrum

Stiltypiskt

→ Naturmaterial → Luftigt → Ljusa färger → Gammalt & nytt → Avskalat

Det finns en stil för alla

Vi kommer att lyfta fram olika stilar under året för att inspirera. Se det som en enkel stilguide, ett verktyg som kan hjälpa dig att hitta den stil som passar dig! När du hittar stilen som passar dig så kan vi tipsa om vårt ritprogram Blueprint, där du kan rita ditt egna badrum precis som du vill ha det.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Utforska Svedbergs badrumsmöbler
Svedbergs Badrum

Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.