Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Vi gör badrumslivet lite enklare

När vi designar, tillverkar och utvecklar våra produkter ser vi till så att de enkelt kan anpassas till alla förhållanden. De ska även vara lätta att montera och rengöra.
Allt för att göra livet lite enklare. Det är så vi vill ha det.
Det ligger i vår natur att tänka så.

  

  

DuraDry
- Gör badrummet fukttåligt
Inred badrummet med möbler som tål att användas flera gånger varje dag. För att våra trämöbler ska hålla riktigt länge behandlas de i många steg. Vår egen unika lackeringsmetod 3+2, DuraDry, säkerställer fuktbeständighet och livslängd. Genom tre lager grundlack som torkas med UV-ljus. Två lager topplack som lufttorkas för att få fram riktigt slitstarka möbler. Syrahärdande färger och lacker som tränger in bra i materialet och förseglar träskivan mot fukt gör att möblerna lever länge.
EasyClean
– smart vattenlås som förenklar
Glöm krångliga, näst intill akrobatiska ställningar under tvättstället när du ska göra rent vattenlåset. Med vårt smarta vattenlås EasyClean, som levereras med slang och bottenventil i krom, blir det enklare att rensa. Du slipper att skruva loss vattenlåset under tvättstället och tömma det i en hink. Perfekt att kunna göra rent i förebyggande syfte innan det blir stopp. Dessutom sparar du ryggen!
EasyMount – enkel montering och upphängning
Visst går det att få upp möbler på väggarna i badrummet snabbt, smidigt och säkert. Vår enkla upphängning EasyMount har färre installationsmoment och gör mindre åverkan på tätskikt, tack vare installation med endast två skruvar i väggen. Dessutom enklare justering! Ska du sätta upp en kommod, handdukstork, spegelskåp eller duschkabin?

Gör monteringsarbetet i ditt badrum lättare genom att titta på våra installationsfilmer.
Du hittar dem på vår YouTube-kanal.
Tillval till badrummet
Behov och önskemål varierar beroende på till exempel badrummets eller familjens storlek. Våra badrumsmöbler är utrustade med många smarta funktioner från början. Men det går bra att komplettera med olika tillval som till exempel extra eluttag, förstoringsspegel, tvättkorg, lådbelysning och benstativ. Kontakta din närmaste återförsäljare för mer information om vilka tillval som kan göras.

Besök närmaste återförsäljare

Besök någon av våra återförsäljare och kika på
våra smarta funktioner i verkligheten.

Återförsäljare nära dig
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil