Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Noga utvalda material

Oavsett vilken produkt du väljer från oss kan du vara säker på att vi har valt material med omsorg. Dels för formgivningens skull, dels för att produkten ska hålla länge. Badrum är speciella med varierande fukthalt och skiftande temperatur. Det ställer extra höga krav på inredningen.

  

  

Säkra stommar
Till våra stommar använder vi alltid fuktbeständigt material. För att försegla träskivan mot fukt använder vi dessutom färger som tränger in i materialet. Resultatet blir stommar som klarar krävande och fuktiga miljöer.
Alltid äkta träfanér
Istället för folie eller melamin med ”fotograferat” trämönster använder vi alltid äkta träfanér i våra omålade fronter. Den tunna ytan är skuren ur utvalda trästockar – alla med naturliga skiftningar i färg och mönster.
Egen unik lackeringsmetod
Våra trämöbler är målade med fyra lager lack som klarar krävande våtrumsmiljöer. Först tre lager grundlack och sedan avslutar vi med en topplack. Mellan varje lackering torkar vi med UV-ljus. Med flera-lager-lack-tekniken skapas en skyddande yta som hindrar fukt från att tränga in i träet.
Extra tålig plåt
Vi använder galvaniserad plåt som pulverlackeras för att stå emot rost, slag och repor. Allt behandlas i en sluten process i vår egen lacklinje med det miljövänliga Bonderite NT och färg utan lösningsmedel.

  

  

Trygghet för dig med Svedbergs garanti
Vi har designat och tillverkat möbler för hemmets mest utsatta miljö sedan 1962. De tål att användas flera gånger om varje dag. Svedbergs är ett tryggt val i vått och torrt. Vi erbjuder alltid 10 års garanti på våra möbler, duschar, duschkabiner och duschväggar. På våra handdukstorkar, badkar, blandare och wc gäller 5 års garanti.
Så gör vi skillnad
Vi skapar badrumsinredning som håller länge. Det gör vi med noga utvalda material som förenklar människors vardag. Med miljön och våra kunder i fokus arbetar vi för att göra skillnad – både i det lilla och i det stora. Det handlar om omtanke, kvalitet och trygghet. Hela vägen.

Besök närmaste återförsäljare

Besök en återförsäljare nära dig och se våra badrumsmöbler "på riktigt".

Hitta återförsäljare
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil