Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

De bästa lådor vi någonsin gjort

När vi utvecklade vårt nya lådkoncept utgick vi från att konstruktionen skulle vara
stabil och funktionen hög. Och de som ville skulle kunna göra tillval för att höja
upplevelsen ytterligare. Resultatet finns nu på Forma, Stil och DK.

FORMA OCH STIL

Redan från början är Forma och Stil utrustade med Box One. Väljer du Box One+, mot ett tillägg, får du svart träinrede och två lösa lite mindre trälådor som passar i lådsystemet.

Box One

Box One

Box One+

Lådinredet Box One+

BOX ONE

BOX ONE

Box One, som sitter i Forma och Stil, ingår och kostar inget extra. Lådan har ett inrede av formsprutad plast som är mycket tåligt och lättskött. Materialet i lådans botten är behandlat för att inget ska glida omkring.

BOX ONE+

BOX ONE+

Vill du höja upplevelsen kan du, mot ett tillägg, välja Box One+ som finns för Forma och Stil. Då får du svart träinredning och två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill i lådorna. Både snyggt och praktiskt.

DK

Möbelserien DK har redan från början lådkonceptet Box Two. Mot ett tillägg kan du få Box Two+, då ingår trälock till de mindre lådorna och träsidor till lådorna.

Box Two

Lådinredet Box Two

Box Two+

Lådinredet Box Two+

BOX TWO

BOX TWO

Har du valt DK ingår Box Two utan extra kostnad. Här ingår ett snyggt formgivet träinrede och två lösa, lite mindre trälådor. Dessa kan du placera var du vill i lådorna. Hela känslan andas stil och funktion.

BOX TWO+

BOX TWO+

För att förhöja känslan ytterligare kan du, mot ett tillägg, välja Box Two+. Då ingår två trälock till de små, lösa trälådorna och träsidor till lådorna. Träsidorna ger en illusion av att hela lådan är av trä. För övrigt är lådans inrede som Box Two.