Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies. För mer information om hanteringen av dina personuppgifter se vår integritetspolicy

Färg i badrummet

Ett vitt badrum är tidlöst. Grått och svart är snyggt och ger ett sobert intryck. Ek är klassiskt. Men om du vill testa något annorlunda, skapa ny energi i badrummet, kanske det är dags för färg? Vi har valt ut några färger som ligger rätt i tiden. De kan du få på våra möbelserier Forma, DK och Stil.

  

  

Forma, Skapa och Stil
Stilren svärta i badrummet med svart ek
Svart är det nya svarta. Sofistikerat, sobert och stilrent. Färgen förmedlar en lyxig känsla. På samma sätt som med vitt så får du ett badrum som håller i längden. Vi tänker tidlöshet och spännande svärta. Ett tips om du planerar att inreda badrummet med många mörka inslag är att få till rätt belysning.

  

  

Forma, Skapa och Stil
Ljus ek en tidlös favorit i badrummet
Ek i badrummet skapar en lite mjukare och mer ombonad känsla. En tidlös favorit som adderar lugn och harmoni till ditt badrum. En badrumsinredning i ek bryter av fint mot till exempel tvättställ och badkar. Det blir effektfullt när mjukt möter hårt. Ljus ek får ditt badrum att kännas äkta, genuint och väldigt skandinaviskt.

  

  

DK
Blond ek höjer den skandinaviska känslan
Ljust och naturligt. Med influenser från den skandinaviska designtraditionen. Vitpigmenterad blond ek skapar en väldigt ljus och luftig känsla i badrummet som i nya DK Nord förstärks genom kombinationen av trä och vitt. Stilren front i äkta träfanér med vit lackad inramning lyfter designen ytterligare.

  

  

Forma, DK, Skapa och Stil
Många valmöjligheter med ett vitt badrum
Att inreda med vitt är allt annat än tråkigt. Det är ljust, fräscht och ger ett tidlöst intryck. Ett vitt badrum håller i längden och om man tröttnar går det alltid att byta ut detaljer och textilier. Badrumsinredning i vitt är ett säkert kort för den som fort tröttnar på trendiga färger. Då är det lättare att ta in färger i stylingen. Med ett vitt badrum är de lätt att byta stil. Det är som ett vitt ark som väntar att fyllas.

  

  

Forma, DK, Skapa och Stil
Modern känsla i badrummet med grått
Grått har länge haft en plats i våra hem. Det är en mångsidig kulör som har kommit mer och mer på senare år. Grå toner passar i hemmets alla rum och det finns väldigt många nyanser att välja mellan. Ljusa och mörka. Varma, kalla och neutrala. Fina att blanda med någon färg eller kanske med svart som accent? Med svarta detaljer som knoppar, handtag, blandare och dusch skapar du en snygg modern känsla.

  

  

DK
Harmoni med skiffergrå badrumsmöbler
En vacker mörk gråton som står i fin harmoni med många andra gråtoner. Ja, den står faktiskt i fin harmoni till de flesta färger och toner! En väldigt användbar grå färg som många väljer. Perfekt när du vill ha lite attityd och få in lagom med spännande mörker. En lite mjukare svärta än svart utan att för den sakens skull bli tråkig. Grått är alltid flott och skiffer är helt klart en av de mesta populära nyanserna.

  

  

  

  

Sätt färg på badrummet
Om du vill testa något annorlunda, skapa en ny energi i badrummet, kanske det är dags för en ny färg? I Svedbergs färgkollektion hittar du fem färger som ligger rätt i tiden. De kan du få på våra möbelserier Forma, DK och Stil.
Om du vill ha en egen färg
Vi stänger inga dörrar när det kommer till val av färg. Du måste inte låsa dig vid de färger som vi har valt ut. Du kanske älskar ljusgult eller har drömt om ett mörkgrönt badrum i hela ditt liv. Berätta för oss så löser vi det. Du kan välja precis vilken NCS-färg du vill på både under- och överdelar (mot ett pristillägg).
Trygghet för dig med Svedbergs garanti
Vi har designat och tillverkat möbler för hemmets mest utsatta miljö sedan 1962. De tål att användas flera gånger om varje dag. Svedbergs är ett tryggt val i vått och torrt.
Vi erbjuder alltid 10 års garanti på våra möbler, duschar, duschkabiner och duschväggar. På våra handdukstorkar, badkar, blandare och wc gäller 5 års garanti.

Välj en färg som passar dig!

Är du ute efter mer färg i badrummet och vill kika på hur badrumsmöblerna ser ut "på riktigt"? Här hittar du närmaste återförsäljare!

Återförsäljare nära dig
Forma

 

Forma
DK

 

DK
Skapa

 

Skapa
Stil

 

Stil