Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.

Forma

Ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler, mixa och matcha som du vill.

Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler.

Detaljerna gör helheten.

Alla våra lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. Lådinsatserna är fackindelade (både de övre och undre) och gjutna efter lådans utrymme. I lådor med 45 cm djup ingår en sminkinsats i två nivåer där en går att lyfta ut. Plastmateri­alet gör insatserna tåliga och enkla att hålla rena. Lådorna är också utrustade med praktiska avdelare som ser till att flaskor inte välter och en matta som håller saker och ting på plats. Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti och trä-inredning. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet.

Flera eluttag

Att ha eluttag i badrumsskåpet, eller i en låda, är ett smart tillval du kommer att ha mycket användning för.

Praktisk tvättkorg

Lägg till en praktisk tvättkorg som passar sido­förvaringsmöblerna. Välj mellan två storlekar som är enkla att lyfta ut och ta med till tvättmaskinen.

Funktionell förstoringsspegel

Alla skönhetsintresserades bästa vän. Ett perfekt tillval för dig som vill göra sminkningen fulländad.

Sminkinsats ingår

Sminkinsats i två nivåer, där en går att lyfta ut, ingår i lådor med 45 cm djup. Plastmaterialet gör insatserna tåliga och enkla att hålla rena.

Fördelar med LED

Fördelen med LED-belysning är livslängden som är cirka 50 gånger längre jämfört med en glödlampa och 3–4 gånger längre jämfört med lysrör. Det är också ett bra miljöval eftersom LED har en låg energiförbrukning och är fritt från kvicksilver. Tekniken klarar av frekventa tändningar utan att livslängden påverkas och det blir ljust direkt utan någon fördröjning.

Högsta elsäkerhet

IP44 har högst säkerhetsnivå och passar i dusch- och badzoner samt i riktigt trånga badrum. All el i vårt sortiment är dessutom CE- och S-märkt.

 

Upplev Forma i full frihet
– kombinera med SiD.

Formspråket är avskalat och tydligt. Tillverkat med omsorg och känsla för hantverket. Forma är för dig som ställer höga krav på form och funktion, genom att kombinera med SiD får du dessutom obegränsade valmöjligheter. Vi anpassar helt enkelt möblerna efter ditt badrums individuella mått och skapar på så sätt unika lösningar. Du bestämmer.

 Hitta din SiD-återförsäljare

Våra SiD-certifierade återförsäljare ger dig all den hjälp du behöver för att skapa en hundra procent unik Forma-badrumslösning. Möbler som bygger på exakta och individuella mått helt anpassade efter dina önskemål.


Hur vill du ha bänkskivan?

Med SiD kan du få måttanpassade bänkskivor som skapar ett exklusivt uttryck. Välj ett material som matchar den övriga inredningen. Bänkskivorna går att få i allt från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial).


Nu kan du få Forma i vilken färg du vill (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).