Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.

DK

Skandinavisk design signerad Morten Voss och Stinne Knudsen.

Aldrig har väl uttrycket less is more passat bättre. DK är framtagen i samarbete med två danska formgivare. Det är rent och avskalat. De raka linjerna ger en modern och exklusiv känsla. Detaljerna är arbetade vilket bland annat märks på de girade hörnen och lådornas inredning.

Upptäck allt bakom dörrarna

DK är betydligt mer än bara yta, det finns mycket att upptäcka bakom dörrar och lådor. Allt andas kvalitet. Du märker det på hantverket och detaljerna.

Dansk formgivning, svenskt hantverk

Möbelserien DK tål att synas lite närmare. De girade hörnen och de innanförliggande dörrarna och lådfronterna skapar hög kvalitetskänsla. Förstärk stilen med snygga  handtag, varför inte av trendig mässing?

 

Tre olika tvättställ

Tvättstället i ett badrum har stor betydelse för helhetsupplevelsen. I möbelserien DK finns det tre olika att välja mellan, porslinstvättställ Jylland (som på bilden), ovanpåliggande Fyn eller nedsänkta Ven. Vilket väljer du?

Ett av världens bästa lådsystem

Tack vare vårt samarbete med företaget GRASS kan vi erbjuda världens kanske bästa lådsystem. Vinnare av det prestigefulla Reddot-priset 2014. Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti och en exklusiv matta under träinredningen. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet.

Uppgradera DK med SiD för en
ännu personligare lösning.

DK är en möbelserie som andas svensk kvalitet och dansk design. De rena linjerna och de arbetade detaljerna förmedlar en känsla av medvetenhet och harmoni. Väljer du att kombinera DK med SiD blir möjligheterna ännu fler. Då kan du anpassa måtten som om badrummet var byggt efter möblerna. Resultatet blir en individuell lösning med få begränsningar. Du bestämmer.

Prata med din SiD-återförsäljare

Våra SiD-certifierade återförsäljare finns runt om i landet.
På svedbergs.se hittar du den som finns närmast dig.
Gemensamt för alla är att de har kompetensen för att skapa en individuellt anpassad DK-badrumslösning – exakt efter dina önskemål.

 


Få bänkskivan som du vill ha den

Möjligheten att få måttanpassade bänkskivor är ännu en fördel med SiD. En bänkskiva som matchar allt annat i badrummet blir pricken över i. Välj det material som du tycker passar bäst.

Välj vilken färg som helst på din DK (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).