Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.

Svedbergs

Svedbergs söker en Produktutvecklare


Som produktutvecklare hos Svedbergs ansvarar du för utvecklingsprojekt av befintliga och framtida produkter. Din uppgift är både att åstadkomma förbättringar till dagens sortiment och att driva utvecklingen av framtidens produkter.

Du arbetar i projektform och håller i hela projektet från idé till färdig produkt. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. projektledning, framtagning av koncept och design idé, konstruktion och annan teknisk dokumentation.

Vi söker dig som har arbetat med produktutveckling i minst ett par år och har känsla för design. Du har en teoretisk utbildning i botten, CAD vana och god erfarenhet av projektledning. Du kommunicerar obehindrat på Engelska i både tal och skrift. Som person är du handlingskraftig och resultatinriktad. Det krävs också att du är strukturerad samt en duktig relationsbyggare både internt och externt.

Är du intresserad och har frågor? Kontakta i så fall Jörgen Carlsson på telefon 0705 – 90 04 69 så får du mer information.

Dina ansökningshandlingar skickar du snarast, dock senast den 2017-08-14 med e-post till annika.lund@svedbergs.se, jorgen.carlsson@svedbergs.se