Denna webbplats använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.

Svedbergs

Svedbergs söker en PRODUKTCHEF för badrumsmöbler! 

 

Om oss

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget

SVEDBERGS I DALSTORP AB är ett av nordens ledande badrumsföretag. Produktkonceptet omfattar ett sortiment för hela badrummet så som möbler, duschar, badkar, handdukstorkar, blandare, wc och tillbehör. Försäljningen sker under varumärkena SVEDBERGS och Macro Design. Produkterna säljs både till konsument- och proffsmarknaden.
Över 75 procent av produkterna tillverkas i egna fabriker i Dalstorp och Laholm vilket ger fördelar när det gäller flexibilitet, ledtider, logistik och miljö. Produkterna säljs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannien, Ryssland och Baltikum.

Dina arbetsuppgifter

Som Produktchef hos Svedbergs ansvarar du för utveckling av befintliga och framtida produkter inom badrumsmöbler. Du ansvarar också för försäljningsutveckling och lönsamhet för ditt sortiment.
I arbetsuppgifterna ingår att identifiera våra kunders behov samt leda idé-, design- och konceptfaserna. Arbetet sker ofta i projektform där du är ansvarig för flera projekt och deltar i andra. Tjänsten innebär många kontaktytor, såväl internt som externt (leverantörer, kunder och samarbetspartners) vilket ställer höga krav på förmåga att skapa och bibehålla goda relationer.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat som Produktchef eller har flera års erfarenhet av strategisk produktutveckling.
Du har en akademisk utbildning i botten samt en god CAD vana.
Du är kreativ och idérik inom området design och har förmågan att realisera dina idéer till produktionsvänliga, kostnadseffektiva och attraktiva produkter på marknaden.
Som person är du handlingskraftig och resultatinriktad och du är duktig på att identifiera affärsmöjligheter.
Du föredrar att jobba proaktivt och har god vana av att leda projekt.
Det krävs också att du är strukturerad, analytisk, har en god strategisk förmåga samt en duktig relationsbyggare både internt och externt.

Rekryteringen genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansök och läs mer via vår hemsida: www.soderco.se.
Sista ansökningsdag: 2017-11-05, urval sker löpande.
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Jessica Jönsson på tel. 0707-27 90 99.

Kontaktperson

Jessica Jönsson

jessica.jonsson@soderco.se